DEVENTER – Afgelopen zaterdagavond presenteerde Hélène Hendriks de wedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Feijenoord op ESPN. De presentatoren van het Koekstad Radio programma Code Rood Geel spraken haar op het veld. Hélène Hendriks vertelde de mannen dat ze erg gecharmeerd is van het programma, iedere maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Ze vertelde dat ze, wanneer ze geen programma hoeft te presenteren, iedere week online luistert. Het is namelijk informatie wat ik weer kan gebruiken wanneer er een speler of trainer van Go Ahead Eagles geïnterviewd wordt. “Als ik op maandagavond niet kan luisteren, is de podcast hetgeen ik direct luister op de woensdag”, aldus Hélène.

Iedere week schuift er een speler of staflid aan bij Code Rood Geel in de studio van Koekstad Radio.

De zender is in de gehele Stedendriehoek te beluisteren in de ether via 94.4 FM en DAB+ kanaal 6D. Ook online, via www.koekstadradio.nl kun je meeluisteren en -kijken. Op woensdag staat de podcast online.

Vorig artikelZaterdag presentatie van boek met Deventer horecaverhalen
Volgend artikelPANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Sportclub Deventer