COLMSCHATE – ‘Ik sta op de Leonard Springerlaan en die koop ik’! Zomaar een zin die uitgesproken kan worden bij het spelen van Monopoly-Colmschate, het spel dat vanaf 1 september exclusief verkrijgbaar is in winkelcentrum Colmschate. Het spel ademt alles uit wat Colmschate is en mag niet ontbreken in de spellen-collectie van bewoners van ‘ons’ stadsdeel!

Van Grote Ratelaar tot Veldpaperplein
Het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars is één en al Colmschate. Uiteraard zijn er sportverenigingen en bedrijven te vinden op het speelbord en op de diverse kaartjes, maar ook kun je straks huizen of hotels kopen op veel belangrijke straten in dit grote deel van Deventer. Vanaf de Stationsstraat en het Veldpaperplein in oud-Colmschate worden alle buurten en wijken aangedaan, zo kom je bijvoorbeeld over de Atalanta, Vogelslag, Grote Ratelaar, Bronsinklaan, A. van Leusenweg, Brandts Buyspark en natuurlijk de Flora. De stations zijn ‘vervangen’ door SV Colmschate ’33, Helios, Koninklijke UD en de Deventer Hockey vereniging. Welke kaartjes krijg jij in je bezit?

Spaar nu voor 20 Euro korting!
De winkelprijs van het spel is € 49,99. Je kunt het spel vanaf 1 september voor die prijs aanschaffen bij Bruna Flora, Waroeng Indomas, Schuurman Schoenen of Jumbo Hans Kok. Maar, je kunt ook sparen voor 20 Euro korting! Haal een spaarkaart bij 1 van de winkels in winkelcentrum Colmschate en spaar vanaf 1 september mee! Je krijgt een spaar-sticker bij besteding van elke 15 Euro (supermarkten 25 Euro) en met 30 zegels is jouw spaarkaart al vol en koop je het spel voor slechts € 29,99. Snel sparen dus!

Vorig artikelMuziekkoepel Nering Bögel 11 september concert
Volgend artikelZaterdag presentatie van boek met Deventer horecaverhalen