DEVENTER/HARFSEN – Van kinds af aan wilde ze al mensen helpen en had ze een bepaalde gevoeligheid, maar hoe kun je daar nu je werk van maken? Na diverse marketingbanen was het voor Esther Evers in 2020 duidelijk op wat voor manier en in welke vorm dit gegoten kon worden. Vanaf begin januari 2021 is ze haar eigen spirituele coachingspraktijk gestart en is Esther eindelijk “thuisgekomen”.

Omdat ze zoekende was, ging ze rond haar 25e op zoek naar wat begeleiding. Zo bezocht ze eerst een psycholoog. “Daar vond ik niet de diepgang, waar ik zo naar hunkerde” vertelt Esther. Vervolgens kwam er een sjamanistische coach op haar pad,  “Het hielp wel, maar ik stond toentertijd nog helemaal niet open om hier iets mee te doen en op een gegeven moment ben ik gestopt”. Na een scheiding had ze behoefte aan verdere begeleiding en zo kwam ze weer bij dezelfde coach terecht. Toen was het wel de juiste tijd en is ze een opleiding tot sjamanistische healer gaan volgen.
“Sjamanisme klinkt voor veel mensen wellicht wat zweverig, maar is niets anders dan een spiritueel pad waarbij de verbondenheid van de natuur met de mens en zijn intuïtie centraal staat.”
Esther benadrukt vooral dat ze graag met beide benen op de grond blijft staan. Dit geldt ook voor haar manier van coachen. Na een 2-jarige sjamanistische opleiding, kan ze haar gevoeligheid, kennis en mediumschap eindelijk bundelen om mensen op een nuchtere manier verder te helpen.

Inmiddels biedt ze 2 vormen van coaching aan: Spirituele coaching op basis van sjamanisme en  Jongerencoaching. In september start ze nog met een opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige.

Wil je in gesprek met Esther? Neem gerust contact op.
Esther Evers Coaching, Reading & Healing; Callunahof 8, Harfsen en (in overleg) aan de Grote Overstraat in Deventer.
www.estherevers.nl en www.ee-jongerencoaching.nl

Vorig artikelKlassikale lessen Realistisch Fijnschilderen van Art Partout
Volgend artikelWonen in het Zwermdorp Steenbrugge