Na 25 jaar te hebben gewerkt in het bedrijfsleven kent eigenaresse Brigitte Postma van Yellow Support het klappen van de zweep. Als creatieve duizendpoot heeft ze al vele ondernemers geholpen om structuur en overzicht te krijgen in onder meer de administratie, email en klantcontact. “Veel bedrijven missen de tijd en soms inzicht om alle randzaken op orde te krijgen en/of te houden. Als virtueel assistent neem ik deze taken graag tot mij”, aldus de onderneemster.

 Waarom samenwerken met een virtueel assistent een goed idee is.

Iedere ondernemer focust zich het liefst op zijn corebusiness. Ook moet je als bedrijfseigenaar vaak van alle markten thuis zijn én wil je graag groeien.

Veel ondernemers hebben vaak het idee dat ze alles zelf moeten doen en besteden daardoor uren aan randzaken welke veel tijd en energie kosten. Zij zijn daardoor te veel in het bedrijf in plaats van aan het bedrijf aan het werk. Ze maken weken van 60+ uren maar wat levert dat nu werkelijk op? Over het algemeen zijn ze meer bezig met het blussen van brandjes dan dat ze echt werken aan de onderneming en daadwerkelijk groei creëren met het bedrijf.

“Hoe fijn zou het zijn dat je je alleen maar bezig hoeft te houden met de belangrijkste zaken binnen jouw onderneming en kan doen waar je goed in bent? Dat je daardoor het verschil kan maken en echt aan het roer van je onderneming staat”. Als virtueel assistent (VA) kom ik dan in beeld. Yellow Support is al inzetbaar voor enkele uren per maand”, vertelt Brigitte enthousiast”.

Klanten worden door de onderneemster volledig ontzorgd. Ze werkt zelfstandig, er is geen investering nodig in apparatuur of werkplek en er zijn geen financiële risico’s omdat je niemand in dienst hoeft te nemen. Op https://yellowsupport.nl/werkwijze krijg je inzage in de werkwijze van Yellow Support.

Wie meer wil weten kan een kijkje nemen op www.yellowsupport.nl of een afspraak maken voor een vrijblijvende eerste kennismaking.