COLMSCHATE – Pink Gellac biedt professionele producten. Het is alsof je nagels worden gedaan in een professionele nagelsalon.

En dat terwijl je het allemaal simpel en eenvoudig vanuit huis doet! De gellac blijft tot veertien dagen op de nagels en Pink Gellac heeft wel meer dan tweehonderd kleuren in het assortiment, voor elke gelegenheid en voor ieders smaak. Om dit mooie merk wat extra aandacht te geven, wordt er een Pink Gellac event georganiseerd bij Pour Vous van Remmen Deventer. Dit vindt plaats van 17 oktober tot en met 22 oktober. In deze week kun je door middel van demonstraties kennis maken met Pink Gellac, maak je kans op leuke prijzen en ontvang je een goodiebag* bij aankoop van Pink Gellac. Reserveer vast een demo, we zien je graag!

*zolang de voorraad strekt

Pour Vous van Remmen Deventer
Flora 69 7422 LR Deventer
0570612373

  • Instagram: pourvousdeventer
  • Facebook: PourVous van Remmen Deventer