Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven. Het is daarom belangrijk dat je een bed kiest waar je uitgerust in wakker wordt. Het team van Van Beek Bedden adviseert jou graag bij het maken van die keuze!

In de winkel vind je een zeer uitgebreide collectie matrassen en complete bed-combinaties, waar er door de ervaren adviseurs van Van Beek bedden samen met jou gekeken wordt naar het best passende comfort.

De verbouwing

Van Beek Bedden heeft een tijdje in de steigers gestaan. Het naast gelegen winkelpand is bij de bestaande winkel aan getrokken, waardoor er ruimte is gecreëerd voor een compleet nieuw beddenmerk. In samenwerking met Ecolife is er een exclusieve store gecreëerd, met daarin de complete collectie boxsprings, gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Hiermee is Van Beek Bedden officieel en exclusief Ecolife dealer voor Apeldoorn en wijde omgeving!

Sale

Natuurlijk is Ecolife niet het enige merk in het brede assortiment. Ook voor andere topmerken als Hästens, Pullman, Viking, Auping en Kuperus kun je terecht bij Van Beek Bedden!

Hoofdkussens, bedtextiel en dekbedden.

Óók hiervoor kun je terecht bij Van Beek Bedden. In de winkel vind je een zeer breed assortiment hoofdkussens, dekbedden en bed- en badtextiel. Alle donsdekbedden en hoofdkussens worden in eigen atelier gemaakt.

Service
Van Beek Bedden is niet alleen trots op het assortiment, maar ook op hun service en nazorg. Alle verkochte bedden worden door eigen monteurs vakkundig bij je thuis geïnstalleerd.