DEVENTER – Geen avondwandelvierdaagse meer in Deventer? Dat zou zomaar kunnen gebeuren.

Het huidige bestuur heeft namelijk besloten om ermee te stoppen. En gezien de gemiddelde leeftijd van dit bestuur, 76 jaar, is dat best begrijpelijk. Met andere woorden, als er geen nieuw bestuur komt, dan was de avondwandelvierdaagse 2022 de laatste die Deventer heeft gehad. En wij vinden dat een stad als Deventer ook ‘gewoon’ een avondwandelvierdaagse op de jaarkalender moet hebben staan.

Daarom doen wij een oproep aan alle Deventenaren om een nieuw bestuur te vormen, die de organisatie van dit geweldige evenement op zich wil nemen.

Op dinsdag 13 december aanstaande organiseren wij dan ook een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Op die avond lichten we graag alles toe en beantwoorden we de vragen die er zijn.

Heb jij interesse en wil je meer weten? Meld je dan uiterlijk maandag 5 december aan voor deze bijeenkomst via speeltuindriehoek@concepts.nl. Locatie en tijdstip volgen zo snel mogelijk na 5 december.

Hopelijk zien we jou op 13 december

Vorig artikelNajaarsshow bij Holvo in Lettele
Volgend artikelKerstconcert van muziekvereniging Eendracht Colmschate