DIEPENVEEN – Helaas gaat de Diepenveense kerstmarkt die gepland stond voor zaterdag 10 december a.s. niet door. Erg jammer voor de kraamhouders die zich hadden aangemeld, de vrijwilligers die al maanden met de voorbereiding bezig zijn en natuurlijk voor de inwoners van Diepenveen die uitkeken naar de gezellige kerstmarkt. Externe factoren hebben de organisatie tot dit besluit gebracht. Inmiddels is begonnen met de organisatie van de kerstmarkt 2023.

De reden dat zij de kerstmarkt geannuleerd hebben is dat er die dag al heel veel evenementen in Deventer zijn en omdat ze niet voldoende vrijwilligers hadden. Ze hebben nog geprobeerd om de kerstmarkt een week te verplaatsen maar dat is niet gelukt omdat de winkeliers een week voor de Kerst niet op een markt willen staan

Kerstmarkt comité Diepenveen, kerstmarktdiepenveen@outlook.com

Vorig artikelKoorvesper op 27 november in de kloosterkerk van Nieuw Sion
Volgend artikelLettele weer in de startblokken voor Oostermaetloop