DIEPENVEEN – De Diepenveense kerstmarkt komt er weer aan, op zaterdag 10 december is het zover. Dit jaar wordt de kerstmarkt gehouden van 15:00 tot 19:00 uur aan de Dorpsstraat tussen het Hof van Salland en het Kerkplein. Meer informatie over deze leuke kerstmarkt volgt binnenkort op www.dorpspleindiepenveen.nl.

Uiteraard kan deze kerstmarkt niet zonder vrijwilligers, de organisatie zoekt mensen die willen helpen bij de opbouw van de markt of tijdens de markt. Wil je helpen die dag? Neem dan contact met ons op, dit kan via de mail: kerstmarktdiepenveen@outlook.com
Wil je op onze markt staan? Geef je dan op via onze site: www.braderiediepenveen.nl/kerst/

Vorig artikelLoeki uit Deventer vindt de CoverClip uit met 4 andere studenten (audio)
Volgend artikelDeventer Zwem- en Poloclub De IJsel 100 + 2 jaar