DEVENTER – Deze week ontvangt u, tezamen met het Deventer Nieuws, ook weer de jaarlijkse officiële Deventer Sinterklaas Puzzelkrant. Ieder jaar, voorafgaande aan de landelijke Sinterklaasintocht, geeft de Algemene Stichting Deventer Sinterklaas Commissie (ASDSC) deze unieke krant i.s.m. Mediaburo Schoppema (MBS) uit.

Ook dit jaar zit het logopuzzel spel in de krant waarmee u als lezer leuke prijzen kunt winnen. Onder andere een kinderfiets t.w.v. € 300,- van Profile Riesewijk Deventer, één minuut gratis boodschappen bij PLUS Joffrey ter Horst in Schalkhaar, een cadeaubon t.w.v. € 100,- van JUMBO de Boreel en nog veel meer.

De verhalen in de Sinterklaaskrant zijn geschreven door de Goedheiligman zelf. De verhalen en gedichten zijn stuk voor stuk uniek.

Logo puzzelspel

In de Sinterklaas Puzzelkrant vindt u het vertrouwde logopuzzel spel. Uit iedere advertentie in de krant is een stukje geknipt. Deze stukjes kunt u vinden op pagina 30 in de krant. Zoek welk stukje bij welke advertentie hoort en vul deze in op de speciale invulpagina (pag. 31). U heeft tot vrijdag 25 november 2022 de tijd om de oplossingen op te sturen naar Mediaburo Schoppema of in te leveren bij de SPAR City in de Deventer binnenstad of PLUS Joffrey ter Horst in Schalkhaar. De Algemene Stichting Deventer Sinterklaas Commissie en MBS wensen u veel puzzelplezier en wie weet wint u dit jaar één van de vele leuke prijzen!

Vorig artikelComfortabel fietsen langs de Boxbergerweg
Volgend artikelHennepplantage ontdekt in appartement Deventer