DEVENTER – Net voor de kerst organiseren de zorgboeren van educatief centrum de Ulebelt een gezellige kleinschalige markt met leuke kerstcadeautjes en lekkere drankjes op zaterdag 17 december van 12.00-16.00 uur. Op de kerstmarkt is van alles te ontdekken: (zelfgemaakte) cadeautjes, kinderactiviteit, vuurkorf en ponyritjes.

Er zijn verschillende kraampjes waar duurzame (zelfgemaakte) kerstproducten te koop zijn: een cadeaukraam van zorgboeren van de Ulebelt, Imkervereniging; Jansen hout, IVN-afdeling Deventer en gekantkloste engeltjes van Karla de Graaf. En uiteraard is de Kerstman er ook met een grabbelton. Voor kinderen is er een kerst-speurtocht en zij kunnen een ponyritje komen maken.

Het is gezellig bijkletsen rond een vuurkorf, met marshmallows roosteren. In het hoofdgebouw kun je ook even opwarmen met pompoensoep, chocolademelk en gl├╝hwein. Natuurlijk kan je ook zelf een kerstliedje komen spelen op onze reuze-xylofoon