DEVENTER – In Deventer, en al helemaal in deze tijden, zijn vrijwilligers onmisbaar. Daarom gaan op 7 december, de nationale dag van de vrijwilliger, wethouders Rob de Geest en Marcel Elferink, diverse raadsleden én medewerkers van Deventer Doet op pad om vrijwilligers persoonlijk te bedanken voor hun inzet.

Inwoners van Deventer konden vrijwilligers nomineren voor een bos bloemen via Deventer Doet via de actie ‘Wie gun jij een bos bloemen?’ In totaal worden op 7 december zo’n 300 vrijwilligers aan huis bedankt. Vrijwilligers die door wethouder Rob de Geest bedankt worden, krijgen bovendien een gedicht van stadsdichter Alied van der Meer voorgedragen.

Vorig artikelLokale politici zitten op 12 december voor je klaar in Schalkhaar
Volgend artikelSpellenzaak Koning Willem verhuist naar RUBIA pand