DEVENTER – Tijdens de jaarwisseling organiseert de gemeente een vuurwerkshow aan de IJssel. Vanaf de Wellekade is de show te bekijken. Het vuurwerk wordt, net als bij de Zomerkermis, afgestoken naast de Wilhelminabrug nabij de Bolwerksweg. U bent van harte welkom.

Om 23.45 uur wordt de Welle afgesloten voor verkeer om de toeschouwers de ruimte te geven. De vuurwerkshow start om 0.00 uur en duurt ongeveer 15 minuten. Daarna wordt de Welle weer vrijgegeven voor het verkeer. De afsluiting is tussen de Hoek Welle/Nieuwe Markt en de hoek Welle/Melkstersteeg.

Het fietspad op de brug is niet toegankelijk voor toeschouwers, vanwege de afstandsregels met betrekking tot het vuurwerk. Verder is het afsteken van vuurwerk tussen de toeschouwers op de Welle natuurlijk niet toegestaan.

Vorig artikelInformatie busregeling Fortuna Sittard-uit
Volgend artikelMarkt op de Brink tijdens de feestdagen