DEVENTER – Viva la Musica was het eerste overdagkoor in Deventer, elf jaar geleden begonnen als een klein huiskamerkoor en langzaam uitgegroeid. Het is een enthousiaste groep dames, onder leiding van een al even enthousiaste dirigente. Plezier in zingen, daar gaat het bij ons.

Heb je koorervaring en heb je tijdens de coronaperiode het samen zingen ook zo gemist?  Pak dan nu de draad weer op en kom kennis maken met ons vrolijke vrouwenkoor Viva la Musica.

Heb je geen zangervaring en zou je toch eens willen zingen in een koor, kom dan eens kijken en luisteren of gewoon lekker meezingen op de dinsdagmorgen bij ‘Viva la Musica’. Ons koor is laagdrempelig en iedereen is van harte welkom. Ontdek hoe fijn het is om ontspannend met anderen samen te zingen. We hebben een zeer gevarieerd repertoire. Soms denken mensen dat ze niet kunnen zingen of ze hebben geen zin om ’s avonds de deur uit te gaan of er zijn andere argumenten om het niet te doen.  Waag de stap en kom langs de sfeer te proeven.

Wij zingen elke dinsdagochtend van 10.00 – 12.00 uur met veel plezier.

Kom gewoon een of twee keer langs om te kijken, te luisteren, of mee te zingen tijdens een repetitie, dan kun je ervaren of het iets voor je is. En neem gerust een buurvrouw of vriendin mee

Het adres van de repetitieruimte is Sportveldenlaan 1, 7412 AZ, in Deventer.

Voor meer informatie: kijk op www.vivalamusica-deventer.nl