DEVENTER – Voetbalvereniging FC RDC organiseert op zaterdag 14 januari 2023 haar traditionele Snertloop. Deze hardloopwedstrijd wordt georganiseerd voor alle leden van FC RDC (groot en klein), maar ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom.

Je kunt meedoen met je hele familie, met vrienden en/of kennissen. De snertloop is een traditie die stamt uit de periode van de CJV-‘ers en is voortgezet na de fusie met FC RDC.

Dit evenement zal dit jaar voor de 41e keer een enorme happening zijn op en rond Sportpark Borgele als wederom vele lopers deelnemen aan verschillende afstanden. Zo kan je je inschrijven voor de ‘Mailstreet’ 5 kilometer loop (start 14.15 uur) en de ‘Slagerij Harmsen’ 10 kilometer loop (start 14.30 uur). Inschrijven kan nog tot 14 januari, 30 minuten voor de start van je afstand. Inschrijven is dit jaar heel eenvoudig via www.mijninschrijving.nl.

Natuurlijk is er een aantrekkelijk parcours uitgezet. De start is bij het clubhuis aan de Bredenhorst in Borgele. De deelnemers lopen over de IJsseldijk richting Olst/Wijhe om na een kleine 2 km rechtsaf te slaan door het prachtige gebied langs Huis Nieuw Rande. Langs het bos van Stratenus gaan de lopers het mooie Diepenveen in, waar op de Oranjelaan de laatste kilometer ingaat. Via Het Vlier lopen de renners terug naar het clubhuis.

Iedere deelnemer krijgt na afloop een heerlijke kom snert in ons clubhuis, beschikbaar gesteld door Slagerij Harmsen uit Diepenveen. Aansluitend kan er nog worden geborreld op de nieuwjaarsreceptie van FC RDC (start 16.00 uur) met live muziek, dat zal worden verzorgd door het duo Acoustic Live.

Voor nadere informatie: 06 – 51515885