DEVENTER – Wij zijn Het Groenbedrijf en partner van de gemeente Deventer voor alle werkzaamheden in de groene, bloeiende openbare ruimte in Deventer en Olst-Wijhe.

Samen zorgen wij voor een prettige leefomgeving waar duurzaamheid, veiligheid en gezondheid centraal staan. Dat doen we met een grote club collega’s met verschillende achtergronden, opleidingen en ervaringen. De mix van kennis en praktisch inzicht is de kracht van onze bedrijf. Zo groeien we met elkaar en leren we van elkaar.

Als je bij ons aan het werk gaat, kun je op verschillende plekken aan het werk zoals op de sportvelden, in het bos, een plantsoen of langs de waterkant. Het is onze uitdaging om al deze groene plekken van Deventer te verzorgen,
te onderhouden én te beschermen.

Groeien en groen gaan samen; dat geldt voor planten maar zeker ook voor onze (aspirant) medewerkers en iedereen die vaardigheid  wil opdoen  in het groen.

Opleiding en stagelopen maken soms deel uit van dat ontwikkelproces.

Dus ben jij op zoek naar een stageplaats om te kunnen groeien in het groene vak, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als erkend leerbedrijf helpen wij ook jou om te groeien. We helpen je graag om je  te ontwikkelen naar een toekomstig groen professional.

Doe jij met ons mee?