DEVENTER – De techniek is altijd in ontwikkeling en daarom een uitdagende branche om in te werken. Volgens Jan Jansen, directeur van Technicampus, is het belangrijkste aspect van werken in techniek dat het betekenisvol is. Techniek is niet alleen belangrijk voor de economie, maar ook voor onze levenskwaliteit en een schone en energie neutrale wereld van morgen. “Door mensen op te leiden tot vakmensen in de techniek, kunnen we ervoor zorgen dat we met duurzame technieken een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen en tegelijk onze levens comfortabel houden”, aldus Jansen.

Technicampus biedt in samenwerking met ROC Aventus technische MBO bbl-bol opleidingen aan jongeren die net klaar zijn met hun vmbo of havo en volwassenen die toe zijn aan bij- of omscholing in de richtingen: Bouw, Metaal, Mechatronica, Elektro- en installatietechniek en Procestechniek. Het opleidingscentrum is opgericht door en voor het bedrijfsleven. Bij Technicampus leer je in een omgeving die veel weg heeft van een echte werkplaats, zodat je na je opleiding precies weet hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Ben je op zoek naar een opleiding of maatwerktraject die je voorbereidt op een technisch beroep en die goed aansluit bij de arbeidsvraag? Start dan een opleiding bij Technicampus Deventer!