DEVENTER – In februari gaan de klassikale lessen Realistisch Fijnschilderen van Art Partout weer van start. Ook jij kunt nu leren schilderen volgens de technieken van de oude meesters.

Denk je dat je geen talent hebt? Geen probleem, via Art Partout kan iedereen leren schilderen. Tijdens de cursus Realistisch Fijnschilderen, die zowel klassikaal als online te volgen is, leer je de ambachtelijke technieken om prachtige schilderijen te maken.

Wil je eerst proberen of het echt bij je past? Volg dan de gratis proefles. Om kennis te maken met deze interessante cursus maak je in 2,5 uur een mooi schilderij. Je leert stap voor stap hoe je het werk opbouwt en aan het einde van de proefles neem je jouw schilderij al mee naar huis. Echt, probeer het zelf!

De proefles is gratis, voor de materialen betaal je € 12,50. Je ontvangt dit bedrag terug als je je inschrijft voor de cursus. Wil je weten waar en wanneer jij een proefles kunt volgen of wil je eerst meer informatie? Kijk dan op www.artpartout.nl of stuur een email naar: info@artpartout.nl. We zijn ook bereikbaar via telefoonnummer: 085-130 27 57.

Art Partout, dé academie voor Realistische Schilderkunst

Vorig artikelLebuinuscafé vrijdag 27 januari met Patrick Nullens in hotel In het Huis van Deventer
Volgend artikelSnelweg A1 bij Bathmen afgesloten om politieactie