DEVENTER – Afgelopen week is Curves Deventer overgenomen door Bert en Nathalie Vennink-Holtkuile en Dimitri de Klerk. Hun zaal naast de ijsbaaningang van de Scheg is een volledig op vrouwen gericht 30 minuten-fitnessconcept.

Door Bastiaan Mokkink

“Toen Nathalie vertelde dat het Curves-filiaal ter overname werd aangeboden, was ik direct enthousiast”, zegt Bert, eigenaar van meerdere transportbedrijven. Nathalie, werkzaam als leerkracht aan het speciaal basisonderwijs, stond eveneens open voor een uitdaging. Als eerste aanspreekpunt voor het Curves-team is Dimitri de Klerk aangetrokken. Ondernemer, werkzaam als aanjager op Verbindingscentrum de Vijfhoek en personal trainer bij “Wijk voor elkaar” bij Helios. Samen vormen ze een sterk team. Het drietal zal vooral actief zijn achter de schermen.

De vorige eigenaren wilden iemand op dit Curves-filiaal die het personeel en alle leden kon overnemen en er evenveel liefde en energie in stak als zij de afgelopen 15 jaar deden. “Het is mooi dat wij dat mogen doen. De komende tijd gaan we bezig met het werven van nieuwe leden en extra personeel”, zegt Bert vol trots. Het trio bruist van nieuwe ideeën om de fitnesslocatie nóg aantrekkelijker te maken.

IJzersterk concept

“Samen met ons team van Curves-coaches bieden we een uniek programma”, zegt Nathalie. “Juist de deskundige begeleiding en de persoonlijke sfeer is voor ons heel belangrijk. De drempel is laag: sporten in een ontspannen omgeving, zonder keurende blikken of met spiegels aan alle muren. Je sport samen met vrouwen van alle leeftijden die elkaar willen helpen sterker te worden, waardoor je je snel op je gemak voelt en gemotiveerd blijft. En iedere keer in slechts dertig minuten.

Het concept is ijzersterk en spreekt daarom veel vrouwen aan”.

Dimitri vindt het belangrijk om met Curves ook op maatschappelijk gebied actief te zijn. “Stagiaires een stageplek bieden of mensen een plek bieden waarmee ze weer laagdrempelig kunnen meedoen in het arbeidsproces. Dit kan door ons netwerk in te zetten om sociale en maatschappelijke verbindingen te creëren.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je werken aan je conditie of gewicht en lekkerder in je vel zitten? Kijk op www.curves.nl/vrouwen-sportschool-deventer-oost/en en doe mee met de kortingsactie voor de eerste dertig dagen. Of bel met 0570-517074 voor een afspraak, om te zien wat Curves voor jou kan betekenen.

Vorig artikelBurgerweeshuis maakt Burger Beurs talenten 2023 bekend
Volgend artikelColumn Robert Heukels: Het simpele voetbalgeluk