SCHALKHAAR – We gaan door met het vertonen van oude films over Schalkhaar en omgeving uit de periode 1940 tot ca. 2010 in het museum aan de Frieswijkerweg 7 in Schalkhaar.

De volgende (zesde) voorstelling is op donderdag 16 februari 2023 van 14 u tot ca 15.30 u. Het thema is dit keer:  de Nicolaasparochie met beelden van kerkdiensten, zangkoren, optochten, priesterjubilea en nog veel meer.  Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk in verband met de beperkte plaatsruimte (ca. 25 personen). Entree is € 5,- incl. een kop koffie of thee. Toegang tot het museum is niet inbegrepen.

Vooral voor oudere bewoners van Schalkhaar en omgeving is dit een mooie gelegenheid om oude herinneringen op te halen en te ontdekken of u zelf ook op de film staat! Uw suggesties welke andere thema’s we kunnen vertonen, horen wij ook graag.

Aanmelden kan telefonisch bij de familie Venneman, tel. 0570-531406 of per mail naar: info@ museum-afs.nl

Vorig artikelDeventer Winterbierfestival zaterdag 28 januari
Volgend artikelStembureauleden gezocht voor de verkiezingen op 15 maart 2023