COLMSCHATE – Na de coronajaren pakt Gemeenschapshuis De Kuip samen eten weer op. De eerste is op woensdag 1 februari. De gerechten worden bereid door vrijwilligers van De Kuip. Voor de fijnproevers staat er snert op het menu.

Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip! Meer weten informeer dan bij onze beheerder Jantina via 0570-651410 of info@de-kuip.nl.

Samen Eten begint om 17.00 uur. Meld u aan voor 28 januari in De Kuip aan de bar, 0570-651410 of via de website www.de-kuip.nl. Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip.

Vorig artikelInterview over informatieavond 3 havo en 3 vwo op Het Vlier (audio)
Volgend artikelBomenplantactie Het Groenbedrijf op Landgoed De Oostermaet Lettele