Het leven moet gevierd worden! En, soms is een slagroomtaart of zijn gebakjes net niet genoeg. De persoon en/of het moment zijn TE speciaal. Dan helpen wij jou heel graag om het in te vullen met een bijzondere taart. Wij kunnen allerlei soorten speciaal– en bruidstaarten maken voor verschillende speciale personen en/of momenten, qua formaat, thema, sma(a)k(en) of dieetwensen. Voor bijvoorbeeld een bruiloft, gender reveal, babyshower, geboorte, verjaardagen, examen, jubileum, housewarming, etc. Wij hanteren een 14 dagen besteltermijn, zodat wij jouw speciaaltaart zo goed mogelijk kunnen plannen, creëren en bereiden. Mocht je te laat zijn met het bestellen, geef dan aan dat het SPOED is zodat wij kunnen kijken of het alsnog haalbaar is…speciaal heeft een speciale behandeling nodig!

Wij staan voor je/jullie klaar,
Estelle en Sietske – patissiers van Très Chic (onderdeel van Bakkerij Nollen).