DEVENTER – Feest bij Van Vuuren Mode! Zaterdag 4 februari is de winkel van Van Vuuren Mode aan de Smedenstraat 35 in Deventer feestelijk geopend met een hapje en een drankje en een feestelijke korting. Bent u al langs geweest?

Van Vuuren Mode is een damesmodezaak met grote merken zoals Micha, Soulmate, Gerry Weber, Taifun, Gardeur en nog veel meer. Het vertrouwde team van mode-adviseuses Gilda, Tessa en Mirjam staan klaar om u te helpen bij het vinden van een perfecte outfit.

Tot en met 18 februari hebben wij in Deventer een leuke openingsaanbieding. 20% korting op de gehele collectie. Ook op onze nieuwe voorjaarscollectie.

Wanneer u zich inschrijft in ons klantenbestand bent u altijd als eerste op de hoogte van onze kortingen en aanbiedingen. Daarnaast spaart u punten op uw aankopen en ontvangt u 2x per jaar een modecheque. Deze modecheque is direct te besteden in ons filiaal. Voor meer informatie en onze prachtige collectie bent u van harte welkom aan de Smedenstraat 35 of bezoek onze website www.vanvuurenmode.nl