2ImpressU is het adres voor unieke bruidsmode en is gevestigd aan de Grotestraat 2 in Markelo. In deze bruidswinkel vindt men naast de “gewone” bruidsmode ook bijzondere bruidskleding, zoals gekleurde bruidsmode en broekpakken. Bijna alle bruidskleding uit deze winkel maken zij geheel op maat en volledig naar wens. 2ImpressU is er voor elk bruidspaar en voor ieder budget. Ook hebben zij prachtige maatwerkkostuums voor de bruidegom én mode voor de bruidsmoeder!

Eigenzinnig en stijlvol

Aan het roer van deze bruidsmodewinkel staan Anja en Nicolette. Ruim 13 geleden zijn zij gestart met een eigen merk in bruids- en gelegenheidskleding. Met meer dan 25 jaar ervaring en veel liefde en passie voor het vak maken zij de mooiste bruidsmode voor ieder bruidspaar. “Voor iedere bruid gaan we samen op zoek naar een eigenzinnige en stijlvolle trouwjurk met oog voor detail. We helpen ze bij elke stap om ze uit te laten groeien tot een prachtige bruid”, vertelt eigenaresse Nicolette. Naast bruidsmode kan men bij 2ImpressU ook terecht voor accessoires, zoals bruidsschoenen, haaraccessoires, lingerie en sieraden.