DEVENTER – Op maandag 13 februari vindt er weer een lotgenotenavond plaats voor mensen die een dierbare hebben verloren door zelfdoding.

Wie een dierbare hierdoor verliest, heeft het vaak extra moeilijk met het verwerken van dit verlies. Meer nog dan bij andere oorzaken van de dood zoals bijvoorbeeld ziekte of een ongeval hebben nabestaanden van de overledene maar al te vaak te kampen met schuldgevoelens. In gesprek gaan met mensen die een vergelijkbare ervaring hebben gehad, kan dan heel steunend zijn.

Humanitas afdeling Steun bij Verlies en Rouw organiseert lotgenotenavonden voor mensen die te maken hebben gehad met het verlies van een dierbare door zelfdoding. Deze avonden worden deskundig begeleid door geschoolde vrijwilligers, onder wie een lotgenoot. De avond begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Waar: Wijkcentrum De Driehoek aan de Rielerweg 110 in Deventer.  Aanmelden is niet nodig.

Bij vragen kun je bellen naar Rob Speksnijder: 06 – 53825830 of mailen naar: Steunbijverlies.Deventer@humanitas.nl.