DEVENTER – Het in Deventer gevestigde garagebedrijf Garagebedrijf Grouwstra Personen en Bedrijfswagens heeft zich onlangs aangesloten bij de landelijk opererende formule Profile. Vanaf heden gaat het bedrijf verder onder de naam Profile Deventer. Dankzij de nieuwe samenwerking met het grote netwerk van Profile kan eigenaar Edwin Grouwstra investeren in de toekomst en is Profile Deventer voortaan nog beter voorbereid op het onderhoud, reparatie en bandenmanagement alle merken motorvoertuigen.

De vernieuwde vestiging is per direct geopend. Edwin Grouwstra is voor de formule gegaan omdat Profile een landelijk dekkend netwerk heeft, wat onder andere voordelen oplevert op het gebied van kennisdeling in de snel veranderende mobiliteitsmarkt. Profile is een merkonafhankelijke servicegarage met inmiddels ruim 150 vestigingen in Nederland, wat klanten meer vrijheid biedt dan alleen de keuze voor een merkdealer.

De nieuwe Profile-vestiging Profile Deventer is te vinden op Revalstraat 12. Ondernemer Grouwstra is zeer verheugd in het vertrouwen van Profile: “Profile gaf ons de mogelijkheid om ons in Deventer bij het netwerk aan te sluiten. Voor ons was dat een hele grote kans. Dankzij de verbinding met Profile kunnen we onze werkzaamheden enorm uitbreiden met bijvoorbeeld veel meer bandenonderhoud. Daarnaast kunnen we als Profile-vestiging nu de reparaties doen voor alle leasemaatschappijen aangesloten bij Profile.” Ook voor Profile is de uitbreiding in Deventer belangrijk.

Vorig artikelNieuwe duikapparatuur en waterongevallen wagens voor Deventer en Zwolle
Volgend artikelKruiswegmeditatie in Broederenkerk