DEVENTER – Na het grote succes van het Stadsfestival in 2022 stonden ze klaar om er ook dit jaar weer vol voor te gaan, misschien wel groter dan ooit. De organisatie is dan ook enorm teleurgesteld dat het festival waar ze ieder jaar met ziel en zaligheid aan werken geen vergunning heeft gekregen voor het evenemententerrein waar het de afgelopen jaren plaatsvond. Diverse omwonenden hadden bezwaar aangetekend.

Ook voor de oorspronkelijke locatie (het Rijsterborgherpark) werd geen groen licht gegeven en de gemeente heeft inmiddels te kennen gegeven geen enkele locatie binnen de gemeentegrenzen te weten waar een muziekfestival in deze omvang mag plaatsvinden.
Ze zijn dus helaas genoodzaakt om de voorbereidingen voortijdig te stoppen en kunnen niet anders dan concluderen dat er in 2023 geen Deventer Stadsfestival zal plaatsvinden. Met pijn in het hart.
Vorig artikelGo Ahead Eagles speelt gelijk tegen FC Emmen
Volgend artikelGroenLinks bezorgd over behoud dorpsschool en kerk Lettele