DEVENTER – Op zondag 19 maart organiseert COC Deventer e.o. een speciale Regenboog-Pubquiz bij Café Het Glas In Lood aan de Nieuwe Markt 4 in Deventer. Deze kleurrijke vragenmiddag is gebaseerd op de kleuren van de nieuwe Regenboogvlag.

Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is gewenst vanwege de beperkte plaatsen (maximaal 40 deelnemers). Aanmelden is mogelijk via de website van COC Deventer e.o. De pubquiz start om 15.00 uur en de inloop is vanaf 14.00 uur. Kom op tijd, zodat we tijd hebben om de teams te vormen bij binnenkomst. De Regenboog-Pubquiz duurt tot ± 17.00 uur en in de tussentijd is er voldoende gelegenheid om een drankje te nemen bij de bar. Na afloop kan men gezellig na borrelen en ook is er de mogelijkheid om iets te eten te bestellen.

Meer informatie over deze en andere activiteiten van COC Deventer e.o. is via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Vorig artikelVoor een gezonde huid naar de huidtherapeut
Volgend artikelBankhelpdeskfraudeurs aangehouden in Colmschate