DEVENTER – Ervaringen van verlies en rouw zijn soms moeilijk om mee om te gaan. Dat geldt in het bijzonder wanneer we iemand verliezen door zelfdoding.  Er zijn dan vaak maar weinig mensen in onze omgeving die dit kennen en er mee om kunnen gaan. Humanitas organiseert daarom in Deventer een speciale lotgenotenavond voor mensen die iemand in hun omgeving verloren hebben door zelfdoding. Je kunt dan in contact komen en het gesprek aangaan met onze medewerkers en met andere lotgenoten die een vergelijkbare ervaring hebben gehad.

Je bent van harte welkom op maandagavond 13 maart om 19.30 uur in wijkcentrum De Driehoek aan de Rielerweg 110 in Deventer. Aanmelden vooraf is niet nodig en de avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Heb je vragen, dan kun je ons bereiken op 06-53825830.

Vorig artikelEagles supporters alsnog massaal naar Leeuwarden
Volgend artikelKoningsfestival op de Brink met Broederliefde, Undercoversessies en de kleedjesmarkt