DEVENTER – De ouderenbond PCOB heeft haar Paasviering dit jaar gepland op woensdagmiddag 29 maart aanstaande. Deze middag  zal worden gehouden in de Van Vlotenhof, aan de van Vlotenlaan te Deventer en begint om 14.30 uur.

Voor deze middag heeft het bestuur van de PCOB een aantrekkelijk programma samengesteld. Deze middag met samenzang, schriftlezing en declamatie etc. zal worden verzorgd door Ds. Hanneke Diermance, verbonden aan de Protestantse gemeente Bathmen/ Okkenbroek. De muzikale ondersteuning van deze middag zal worden verzorgd door de heer Teun Kalter.

Het belooft zeker een interessante middag te worden, waarbij introducees en andere belangstellenden ook van harte welkom zijn.

Vorig artikelDe Centrumgarage: van garage naar moderne mobiliteitshub
Volgend artikelColumn Robert Heukels “Eagles Inside”