DEVENTER – Zondagmorgen (12 maart) wordt de Eucharistieviering op NPO 2 rechtstreeks uitgezonden vanuit de Broederenkerk in Deventer. Vanwege de rechtstreekse uitzending begint de viering een half uurtje eerder, dus al om 10.00 uur. Voorgangers zijn pastoor Ronald Cornelissen en diaken Marc Brinkhuis. Het jongerenkoor Magnificent zingt. Kinderen hebben ook enkele taken in de kerkdienst.

Iedereen is van harte welkom om deze derde zondag van de veertigdagentijd mee te vieren in de Broederenkerk.  Als u liever niet in beeld komt kunt u het best op de stoelen plaatsnemen.  Ook kunt u natuurlijk meevieren via de uitzending van KRO-NCRV op NPO 2. Deze omroep zal dit jaar een viertal keren de Eucharistieviering uitzenden vanuit Deventer.

Vorig artikelSurinaamse kijkkast in Museum De Waag
Volgend artikelVerkiezingsochtend op Koekstad Radio 94.4 FM