DEVENTER – Vérian biedt vanaf 1 februari 2023 thuiszorg in Deventer. Met een frisse kijk op zorg en een groot dienstenaanbod leveren wij zorg en ondersteuning dichtbij, met persoonlijke aandacht en toewijding. We hebben geen wachtlijst en kunnen per direct thuiszorg inzetten.

Compleet zorgaanbod
In alles wat Vérian doet zijn de cliënten onze drijfveren. Vérian wil cliënten de regie laten houden over hun eigen leven, waarin ze zelf aangeven wat ze belangrijk vinden en uitgaan van hun eigen kracht. We kijken daar waar nodig hoe we cliënten gericht kunnen ondersteunen. Vérian onderscheidt zich als deskundige en gespecialiseerde organisatie. We bieden een veelzijdig en compleet zorgaanbod. Zo leveren wij onder andere verpleging en verzorging, maar ook specialistische zorg en huishoudelijke ondersteuning.

Zorg op maat
Ons vaste team van zorgprofessionals kan snel schakelen en levert zorg op maat, met een luisterend oor voor de wensen en behoeften van de cliënt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.  Wij zetten ons volledig in voor de cliënt en werken optimaal samen met andere zorgprofessionals, familieleden en mantelzorgers. Wij houden iedereen op de hoogte, maar de cliënt houdt zelf de regie over het dagelijks leven.

Meer informatie
Bezoek onze website voor meer informatie: www.verian.nl. Voor vragen kunt u ons bellen op  telefoonnummer 088 – 126 3 126 of een e-mail sturen naar welkom@verian.nl.