DEVENTER – Frederick van de Bunt is illustrator en al jaren werkzaam in onder andere de bordspellenindustrie. Recent werkte hij aan de vormgeving van het internationaal gerenommeerde bordspel ‘Adventures in Neverland’, gebaseerd op het originele Peter Pan verhaal. Het spel is bedacht door Vicky Swers en uitgegeven door Black Box Adventures.

Tijdens de crowdfunding voor het bordspel bleek dat veel mensen geïnteresseerd waren in het proces achter de illustraties. Daarom brengt de Deventer illustrator nu het boek  ‘The Art of Adventures in Neverland’ uit. Het boek is gevuld met unieke schetsen en nooit eerder vertoonde ontwerpen die tot ieders verbeelding spreken. De illustraties worden ondersteund door commentaar van Frederick, waardoor een inkijk ontstaat in het artistieke proces. Of je nu fan bent van het originele boek, fervent bordspelliefhebber bent, geïnteresseerd bent in game art of gewoon van tekenen en creativiteit houdt, “The Art of Adventures in Neverland” biedt iets voor iedereen.

Op zaterdag 22 april om 14:00 ben jij van harte welkom in de bibliotheek Deventer centrum voor de lancering van het boek. In een korte presentatie word je meegenomen in het artistieke proces achter het bordspel. Vanaf 14:30 is er gelegenheid om één van de eerste exemplaren van het boek te kopen en te laten signeren. Wees de eerste om de magie van Neverland te ervaren!

Ontdek nu meer over het boek op: www.frederickvandebunt.nl/shop