DEVENTER – Raimond van der Gouw reikt dinsdag 2 mei ’s middags de prijzen uit van het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi 2023. Van der Gouw startte zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles, vertrok naar Vitesse en maakte daarna de overstap naar Manchester United.

Aan het toernooi deden dit jaar 100 teams mee in vijf categorieën. De meeste poules werkten maandag de voorrondes af; enkele groepen kwamen pas dinsdagochtend in actie. Die dag werden ook de finalerondes gespeeld.

De winnaars uit de 4 oudste groepen strijden komendem aand in de regio- en districtsfinales en (bij winst) in de landelijke finales.

Regiotoernooien:
Woensdag 17 mei 2023:
Afdeling I en III (jongens en meiden 7/8) bij Pax in Hengelo (Gld.)
Afdeling II en IV (jongens en meiden 5/6) bij v.v. Doetinchem

District toernooi:
Woensdag 31 mei bij Avanti Wilskracht in Enschede

Landelijke finale:
Vrijdag 23 juni 2023 KNVB sportcentrum in Zeist