DEVENTER – Zorggroep Solis opent op zaterdag 13 mei voor alle belangstellenden haar deuren van locatie PW Janssen in Deventer. Heb je een hart voor de zorg, ben je op zoek naar een (vakantie- of bij)baan in de zorg of wil je gewoon eens kijken hoe het woonzorgcentrum er van binnen uit ziet en wat er allemaal gedaan wordt? We laten bezoekers zien, ervaren en beleven wat we doen binnen Zorggroep Solis.

Een warm welkom

Een hart voor de zorg? En op zoek naar een (vakantie- of bij)baan? Kom dan eens een kiekje nemen bij de open dag van Zorggroep Solis. De open dag vindt plaats op zaterdag 13 mei van 13:00 tot 16:00 uur op locatie PW Janssen aan de Hermelijn 2 in Deventer. Het woonzorgcentrum is die dag voor iedereen toegankelijk en er is geen aanmelding nodig.

Zorgprofessionals en vrijwilligers laten je graag kennismaken met de verschillende verpleegafdelingen, de huiselijke omgeving en de werkwijze binnen Zorggroep Solis. Ook kun je ervaren en beleven welke innovatieve zorgtechnologie├źn er worden ingezet, zoals verschillende (zorg)robots, een tovertafel en VR-bril. Hiernaast slaan wij de deuren nog verder open naar het praktijklokaal van ons Paramedisch Centrum. Zo kan jij eens je in de werk- en behandelwijze van onze specialisten.

Laat je deze dag meenemen door het enthousiaste team van Zorggroep Solis. Je bent van harte welkom!