DEVENTER – Rijkswaterstaat verbreedt de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Twello. Van dinsdag 9 mei tot en met zaterdag 17 juni 2023 zijn er werkzaamheden op het traject Apeldoorn-Zuid – knooppunt Beekbergen.

Het verkeer moet in beide richtingen rekening houden met versmalde en verlegde rijstroken. Er is een snelheidsbeperking van 90 km/uur.

Nachtelijke afsluiting

In de avond en nacht van 12 op 13 mei is de A1 afgesloten tussen 20.00 uur en 08.00 uur, in de richting van Amersfoort tussen knooppunt Beekbergen en Apeldoorn-Zuid. Er zijn omleidingen en het verkeer moet rekening houden met een extra reistijd van circa 30 minuten.

Er is een reservenacht gepland van zaterdag 13 mei op zondag 14 mei.

Het verkeer wordt omgeleid via A50, A12, A30 en A1. Voor verkeer in de richting van Deventer is 1 rijstrook beschikbaar. Omleidingsroutes zijn met borden aangegeven.