DEVENTER – De trots van de stad is vastgelegd in een boek dat het hart van elke voetballiefhebber sneller doet kloppen. ‘In Deventer zingen we zo!’ is de onthullende en inspirerende publicatie over het legendarische seizoen 2022-2023 van de geliefde voetbalclub Go Ahead Eagles. Geschreven door niemand minder dan de bekende columnist Robert Heukels, biedt dit boek een unieke kijk op de emoties, triomfen en uitdagingen van de club.

Deventer leeft voor voetbal en de Go Ahead Eagles vormen het kloppende hart van de stad. Gedurende het seizoen 2022-2023 voorzag Robert Heukels de trouwe supporters wekelijks van zijn hartstochtelijke columns, die hij met verve voordroeg in de uitzendingen van Code Rood Geel op Koekstad Radio 94.4 FM. Nu zijn deze meesterwerken samengebracht in een prachtig werk dat een blijvende herinnering zal vormen aan dit opmerkelijke seizoen.

Naast de columns bevat ‘In Deventer zingen we zo!’ vijf exclusieve interviews met enkele van de grootste sterren van Go Ahead Eagles. Bas Kuipers, Bobby Adekanye en Jamal Amofa, de ware helden op het veld, delen hun persoonlijke ervaringen en geven een inkijkje in het leven van een voetballer op topniveau. Maar ook de Algemeen Directeur, Jan Willem van Dop, en Technisch Directeur, Paul Bosvelt, komen aan het woord en geven hun visie op de club en het seizoen dat de harten van de fans heeft veroverd.

Om de unieke ambiance van Go Ahead Eagles vast te leggen, is geput uit het oeuvre van acht getalenteerde fotografen waardoor honderden adembenemende foto’s dit boek sieren. Deze visuele reis door het seizoen brengt de emotie en passie van de supporters, de glorie van de spelers en de magie van het stadion tot leven.

Maar het boek ‘In Deventer zingen we zo!’ is meer dan alleen woorden en beelden. Het is een kunstwerk op zich, vormgegeven door ontwerpbureau Kern uit Deventer dat zich met enige regelmaat in de wereld van voetbal(cultuur) stort met eigen projecten. Met oog voor detail en respect voor de tradities van de club heeft Kern een lijvig boek van 288 bladzijden gemaakt dat de lezer onderdompelt in de wereld van Go Ahead Eagles.

Deventer en haar voetbalfans kunnen niet wachten om dit boek in handen te krijgen en zich opnieuw te laten meeslepen door het seizoen dat de geschiedenisboeken zal ingaan. ‘In Deventer zingen we zo!’ is een absolute must-have voor elke supporter, elke voetballiefhebber en elke trotse inwoner van deze prachtige stad.

Het boek is binnenkort verkrijgbaar bij lokale boekhandels en de officiële Go Ahead Eagles-fanshop. Mis deze kans niet om een stukje geschiedenis in handen te krijgen. ‘In Deventer zingen we zo!’ is het ultieme eerbetoon aan de onvergetelijke momenten van de Go Ahead Eagles in seizoen 2022-2023.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de uitgever van het boek Schoppema Media Groep BV, op 0570-594907 of per e-mail via boek@schoppemamediagroep.nl