Wat hebben Beyoncé, Brené Brown en Eva Jinek met elkaar gemeen?
Zij zijn leiders. En oudste dochters. Keer op keer blijken oudste dochters goede leiders te zijn, zonder dat zij dit zelf durven erkennen. Zij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zijn doorzetters, resultaatgericht en hebben hun zaakjes op orde. Kortom: ze hebben het prima voor elkaar.

Maar voelt dit ook zo voor hen?
“Ze zijn bescheiden, kritisch op zichzelf en denken vaak: is dit het nu?” aldus Aike Borghuis. Speciaal voor die vrouwen schreef Aike, zelf oudste dochter, het boek Het verborgen leiderschap van oudste dochters.

Wat is je missie?
“Het is mijn missie om oudste dochters te laten zien hoe belangrijk het is om hun eigen plek in te nemen, zodat ze hun verborgen leiderschap kunnen ontdekken en ontwikkelen.” Met haar boek leer over je kwaliteiten en valkuilen, en doorbreek de oudste dochter dynamiek.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Boekhandel Praamstra en Boekhandel Broekhuis in Deventer

Vorig artikelZomerkermis Deventer op 2 juni van start
Volgend artikelOproep voor oud-leden Deventer Kano Vereniging