DEVENTER – Al meer dan 50 jaar speelt de Deventer Jeugd Musical in juni een spetterende gezinsmusical. De talenten, tussen de 8 en 18 jaar, brengen op 24 en 25 juni 2023 de voorstelling Peter Pan, het echte verhaal (5+) naar de grote zaal van de Deventer Schouwburg.

De vereniging zet zich in om talenten te laten groeien door samen een gezinsmusical neer te zetten. Daarnaast wil de Deventer Jeugd Musical zoveel mogelijk mensen in Deventer en omstreken in aanraking laten komen met cultuur. Daarom openen zij tijdens de generale repetitie de deuren voor specifieke groepen. Het kunnen bezoeken van een musical is namelijk niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Denk bijvoorbeeld aan ouders met kinderen die aangewezen zijn op de voedselbank of ouderen die rond moeten komen van hun AOW.

Toegang tot de speciale voorstelling verloopt rechtstreeks via de Deventer Jeugd Musical (en dus niet via de Schouwburg). Zij benadert actief een aantal verenigingen en stichtingen die groepen ondersteunen die het minder breed hebben en bieden hen kaarten aan voor een sterk gereduceerd tarief. Mocht je dit lezen en denken: dit is echt iets voor de stichting of vereniging waar ik bij zit? Mail dan een verzoek tot toegang aan secretariaat@deventerjeugdmusical.nl met een toelichting waarom jullie hiervoor in aanmerking willen komen.

De kaarten voor de reguliere voorstellingen op zaterdag 24 juni 19.00 uur en zondag 25 juni 14.00 uur zijn te koop via de Deventer Schouwburg https://deventerschouwburg.nl/programma/deventer-jeugd-musical-peter-pan

Vorig artikelOproep/ Beloning over brand in winkelpand
Volgend artikelBack to The Sixties op de Worp