RAALTE – Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors toeneemt. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Bij Kruiper Tweewielers heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op afspraak kunt u bij Kruiper Tweewielers terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets. Op vrijdag 19 mei wordt er bij Kruiper Tweewielers van 14:00 –  17:00 uur een Tworby driewieldag georganiseerd. Locatie: Tjalkstraat 6, 8102 HG Raalte. Voor koffie en thee wordt gezorgd, aanmelden voor de driewieldag is niet nodig.

Vorig artikelUlebelt organiseert opnieuw voorronde NK Stoepranden
Volgend artikelHemelparty Lettele