DEVENTER – Bij het Verhalencafé vertellen mensen verhalen die grappig, bijzonder of herkenbaar zijn. Neem plaats in ons café, spits je oren en houd vooral je mond niet dicht.

Vorig jaar tijdens de Boekenweek vond de eerste editie plaats en dat smaakte naar meer! We hebben dit jaar een reeks van vijf avonden in de centrale Bibliotheek in Deventer gepland. Tijdens deze reeks van vijf avonden vertellen mensen mooie, grappige en bijzondere verhalen. Verhalen die verbinden, verrijken, waarin mensen zich herkennen en die het verdienen om verteld en gehoord te worden. De eerstvolgende editie is op woensdagavond 7 juni van 19.30-22.00 uur. Deze avond staat in het teken van het thema: kermis.

Iedere avond openen we met een waargebeurd verhaal. Wil jij zo’n verhaal vertellen bij ons op het podium? Stuur dan een berichtje naar: 06-28171122.

Verwacht: nieuwe gezichten en nieuwe verhalen in een gezellige setting. Een mix tussen luisteren en zelf vertellen én een creatieve omlijsting van de avond.

Elkaar inspireren

De organisatie van het Verhalencafé is in handen van de drie verhalenprojecten Deventer Boekenstad (Bibliotheek Deventer), Deventer Verhalen (Stichting Deventer Verhaal) en Stadsmagazine Deventer Waag(t) (Raster Welzijn). We zijn benieuwd naar jouw verhaal en zien je graag aanschuiven bij het Verhalencafé op 7 juni in de Bibliotheek Stromarkt!

Vorig artikelBorgelerbad officieel geopend
Volgend artikelTentoonstelling Straatleven in Kunstenlab