Autobedrijf Wagenmaker uit Deventer is geen onbekende. Deze Toyota Dealer zorgt voor de verkoop en nazorg van het merk in Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Dankzij hun goede reputatie werden zij verkozen als partner en verhuurpunt voor Oscar Autoverhuur in Deventer. Oscar is een autoverhuurbedrijf dat als doel heeft om ook op meer afgelegen plaatsen auto’s voor democratische prijzen te verhuren.

Wat kun je verwachten van Oscar Autoverhuur in Deventer?

Oscar is een Deense autoverhuurder die naast Scandinavië ook in Duitsland en in Nederland actief is. Ze gaan overal in het land samenwerkingen aan met betrouwbare autobedrijven, ook in de meer afgelegen gebieden. Je kunt altijd de facebookpagina liken als je op hoogte wil blijven over de ontwikkelingen. Vooral over de verhuur-nieuwtjes en aanbiedingen van Oscar bij Wagenmaker in Deventer.

Wat we je wel al direct kunnen vertellen is dat je bij Oscar auto’s huurt voor prijzen die lager zijn dan die bij de concurrentie. Dat is nu net het voordeel van de partnerschappen die ze aangaan. Oscar maakt gebruik van de al bestaande gebouwen en kantoren voor de verhuur. Het personeel van de partner staat in voor de dagelijkse afhandeling van de verhuur. Hierdoor kan Oscar zijn lokale werkingskosten tot een minimum reduceren. En het is deze besparing die uiteindelijk zorgt voor de lagere huurprijzen van de auto’s.

Waarom koos Oscar voor Wagenmaker in Deventer?

Autobedrijf Wagenmaker is de verdeler van een bekend en populair automerk niet alleen in Deventer, maar ook in Zutphen en Apeldoorn. Je kunt de Oscar huurwagens in alle drie de locaties ophalen en na gebruik bij een van de drie weer afleveren. Dat op zich is al een voordeel, want je bent niet aan één van de vestigingen gebonden.

Het belangrijkste is dat het bedrijf een vlekkeloze reputatie heeft. Dat betekent dat je in alle vertrouwen de huurwagens van Oscar bij deze verhuurpunten kunt huren. Dankzij de eigen werkplaats zijn de auto’s technisch volledig in orde. Je huurt er zowel personenwagens als middelgrote bestelbussen. Je wordt bij Wagenmaker iedere weekdag en op zaterdag met een glimlach ontvangen.

Wat biedt Oscar aan bij Wagenmaker Deventer?

Zoals gezegd zijn er personenauto’s en bestelbussen. Het is niet verwonderlijk dat alle aangeboden auto’s van het merk Toyota zijn. De Toyota Aygo is de kleinste telg uit de Toyota familie. Die kun je huren vanaf € 31 per dag. Verder zijn er ook de iets grotere modellen Yaris en Corolla. Van de laatste is er ook de sportieve versie met automaat te verkrijgen. Met deze Toyota Corolla Touring Sports kun je een hele dag rondtoeren voor niet meer dan € 40 per dag. 

De bestelbus is de middelgrote Toyota Proace. Voor € 59,- per dag kun je hiermee jouw spulletjes vervoeren.

Vorig artikelGezellige Bingo-ochtend in Lettele
Volgend artikelVeur de Bakker festival druk bezocht