DEVENTER – Wat een geweldig project was dit. Samen met de Deventer Amateur Kunstenaars (DAK), die dit jaar hun 50-jarig jubileum vieren, hebben we een prachtige mural gemaakt op een muur van 36 meter in de Fortuinhof in Deventer.

Het was een hele uitdaging om een ontwerp te maken dat bij de buurt paste en dat we met z’n allen konden schilderen. Gelukkig kregen we hulp van Egbert van PUNT, die veel ervaring heeft met murals en ons goed begeleidde. Hij bracht ons ook in contact met Woonbedrijf Ieder1, die ons de muur ter beschikking stelde. Op zondagavond 11 juni hebben we met een beamer de tekening op de muur geprojecteerd. Daarna hebben we van maandag 12 juni tot en met donderdag 22 juni elke dag in twee blokken van drie uur geschilderd.

Het resultaat is fantastisch! Een kleurrijke en vrolijke muurschildering die de hele buurt opfleurt. We zijn heel trots op ons werk en kijken uit naar de officiële opening van de nieuwe muur. De bewoners van de Fortuinhof hebben nu een uniek uitzicht op een kunstwerk dat we samen hebben gemaakt.

Vorig artikelPrachtig resultaat inline skaters op de Special Olympic World Games
Volgend artikelIedereen krijgt in het nieuwe pand gewoon weer het Koning Willem Gevoel