DEVENTER – Op vrijdag 7 juli gaat het grote festival Deventer op Stelten weer van start. 3 dagen genieten van de vele straat theatershows. Maar waar bevinden al deze optredens zich?

Volgende week wordt de Deventer Op Stelten krant mee verspreid met het Deventer Nieuws. De krant heeft een kleiner formaat dan voorheen. Makkelijk en overzichtelijk in een magazine formaat. Deze is handiger om mee te nemen en door te bladeren. Alle informatie over de diverse optredens, tijden en plekken in de Deventer binnenstad. Ook bij de VVV in de Deventer binnenstad zullen een paar duizend exemplaren liggen, zodat u de krant daar eventueel ook kunt ophalen.

De Deventer Op Stelten krant is een uitgave van Mediaburo Schoppema i.s.m. Event Marketing.

Vorig artikelNieuwe actiedagen voor vervangen van asbestdaken
Volgend artikelEerste training seizoen 2023/2024 op zondag 2 juli; geen Open Dag