DEVENTER – Go Ahead Eagles en Luca Plogmann hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. De Duitse doelman heeft zijn aflopende contract met drie jaar verlengd en ligt daardoor tot medio 2026 vast in De Adelaarshorst.

Plogmann kwam jarenlang uit voor (de jeugdopleiding van) Werder Bremen en maakte in oktober 2022 de overstap naar Go Ahead Eagles. “Ik ben erg blij met het vertrouwen dat de club me heeft gegeven in de vorm van een meerjarig contract”, toont de keeper zich tevreden over zijn verlengde verblijf in Deventer. “We gaan de aankomende periode weer intensieve weken tegemoet op het trainingsveld ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ik kijk er naar uit om de volle honderd procent te geven voor Go Ahead Eagles.”

Technisch manager Paul Bosvelt: “Sinds Luca bij ons is, heeft hij een prima indruk gemaakt op de technische staf, met name op keeperstrainer Eric Weghorst. Zelf heeft hij het ook enorm naar zijn zin bij Go Ahead Eagles. Daarom hebben we gezamenlijk gekeken om de samenwerking voort te zetten en het contract van Luca te verlengen.”

Vorig artikelBetnation nieuwe hoofdsponsor Go Ahead Eagles
Volgend artikelWoonstichting De Marken nieuwe verhuurder voor 148 woningen in Schalkhaar