DEVENTER – Voor de derde keer deze maand zal Go Ahead Eagles op zaterdag 29 juli een oefenwedstrijd spelen op het sportcomplex van AZC Zutphen. In het zesde duel van de voorbereiding op seizoen 2023/2024 zal Borussia Dortmund U23 de tegenstander zijn. Mede op basis van de positieve ervaringen tijdens de eerdere oefenwedstrijd in Zutphen tussen Go Ahead Eagles en PAOK Saloniki – die het team van René Hake op 8 juli met 2-1 won – is er een vergunning afgegeven om het duel met de Duitse opponent met publiek te mogen spelen.

Het oefenduel tussen Go Ahead Eagles en Borussia Dortmund U23 begint aanstaande zaterdag om 14:00 uur. De entreeprijs om toegang te krijgen tot het sportpark van AZC (Fanny Blankers-Koenweg 8, Zutphen) bedraagt 8 euro voor volwassenen; voor kinderen tot en met 16 jaar en 65+’ers geldt een entreeprijs van 4 euro. Gezien de beperkte parkeergelegenheid in de buurt van het sportcomplex willen Go Ahead Eagles en AZC Zutphen supporters verzoeken om – indien mogelijk – op de fiets of lopend naar de wedstrijd te komen. Verder is de wedstrijd ook goed per trein (tien minuten lopen vanaf station Zutphen) of bus (lijn 81, halte Weg naar Laren) te bereiken.

Vorig artikelBridgen bij Bridgeclub Daventria
Volgend artikelBiologisch Melkveebedrijf Klunder opent haar deuren voor een educatieve dag