LETTELE – Na een onvergetelijke Kermis in 2022 staat de Kermis voor 2023 alweer voor de deur. Het mooie weer, het grote aantal bezoekers en alle leuke reacties gaven weer een hoop motivatie voor een nieuw seizoen.

Net als vorig jaar zullen we starten met het ouderenprogramma en in de avond de optocht! Hierbij kunnen kinderen voorafgaande aan de optocht hun eigen fiets komen versieren op het kermisterrein. De kinderen kunnen daarna meedoen aan de optocht (onder begeleiding van ouder/verzorger) Misschien ligt er wel een versnapering klaar voor alle deze jonge deelnemers…

Na de opening is het weer tijd voor feest en dit jaar ein-de-lijk met de band Green monkeys. We zijn blij dat ze een gaatje hebben kunnen vinden en het wordt gegarandeerd één groot feest!

De zaterdagochtend draait om de kleintjes, kinderen en tieners. Wederom is de  trekkerrace, Kinderspelen en mini zeskamp opgenomen in het programma.
Voor de volwassenen is er net als vorig jaar een zeskamp door het dorp. De finaleronde zal daarbij plaatsvinden op het feestterrein en belooft een waar spektakel te worden! Het succes van vorig jaar met Jackfire en DJ Rhandy Bischop hopen we dit jaar wederom te ervaren of eigenlijk nog een level hoger te tillen. Kortom één groot gekkenhuis! .

Om de zondag gezegend te beginnen begint om 9:30 de Ker(k)mis, dit jaar wel om 09.30.
Daarna zal de tent worden omgebouwd voor de brunch. Een zeer groot succes in 2022 en vandaar ook echt het verzoek om je op te geven via SECL.nl. Aansluitend is de stoelendans voor de leeftijden 18 en ouder.
Ook het knalstuk vogelschieten maakt deel uit van de zondag! Wie schiet dit jaar de vogel eraf?

Voor de zondag middag hebben we meerdere muzikale toppers weten te strikken. We hebben live muziek van band De Buren en zanger Danny Heden.

Om dit weekend tot stand te laten komen kunnen we altijd rekenen op vele vrijwilligers. Deze zijn we enorm dankbaar voor hun trouwe inzet. Het blijft altijd wel een strijd om de planning weer rond te krijgen.
We horen graag als je dit jaar of volgend jaar nog tijd om een steentje bij te dragen.

Ook de inflatie raakt de SECL. Wij streven ernaar om alles vrij toegankelijk te houden voor iedereen. Daarvoor zijn wij de sponsoren en donateurs hartelijk dankbaar!

Samen maken we Kermis Lettele weer hét feest van het jaar!
Tot 4, 5 en 6 Augustus op het kermisterrein.

Vorig artikelAfscheid Marianne Lahr en Hans Boomkamp van Dorpsplein Diepenveen
Volgend artikelVeel belangstelling voor bodem-workshop in het Duurzaamheidscentrum