LETTELE – Gezellig struinen langs kraampjes met streekproducten en daarna met z’n allen aan lange tafels eten in de Dorpsbongerd. Op zaterdagmiddag/avond 16 september kan het weer, op de vijfde editie van het Oogstfeest.

Maar voor het zover is, moet er wel wat werk worden verzet. En daar hebben we jou bij nodig. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september zijn er extra handen nodig voor andere het snijden van groenten. Maar ook voor het klaarzetten van kramen, tafels en de tent in de bongerd. En op zondagochtend 17 september gaat het afbreken en opruimen veel sneller als we er een stel sterke kerels (m/v) bij hebben. Voor ieder wat wils, dus! Zet het maar alvast op de kalender! Meer informatie volgt, na de vakanties.

Vind jij het Oogstfeest ook altijd zo gezellig? Geniet dan ook van de voorpret en kom helpen! Ieder uurtje dat je kunt komen is welkom. Je kunt je aanmelden bij Corry Kester: corrykesternlg@gmail.com of mondeling bij een van de werkgroep leden.

Werkgroep Oogstfeest: Corry Kester, Jeannet Tibben, Maurice Severt, Herma Schmutzler, Nanne Dorren.

Vorig artikelLHBTI+ Face It Bingo op 28 juli
Volgend artikelFreerunpark in Deventer flinke stap verder