DEVENTER – Het zondagmiddagprogramma van 10 september is veel belovend. In de Muziekkoepel Nering Bögel treden Danny & The Wildcats en het duo WIJ2 op. Als de september zon mee werkt is er geen mooiere middag te beleven dan in het Worpplantsoen. Het begint om 14.30 en de entree is gratis.

Het duo Wij2 bestaat uit zangeres Danique Scheer en zanger/gitarist Henk Keizer die haar begeleidt. Samen deden ze in 2022 mee aan de Talentenjacht Overijssel, waar ze de halve finale bereikten. Henk treedt het liefst veel op, zowel solo als in duo. Henk en Danique openen het zondagmiddagconcert.

Unieke sound van de fifties
Eddie Cochran, Elvis Presley,Carl Perkins, Johnny Cash en The Shadows waren de grote namen die in de jaren 50 furore maken. Hun muziek leeft nog steeds in de harten van velen en ook Klaas Reinders. Hij werd zanger van de 5 koppige band Danny & The Wildcats en zij spelen de unieke sound van de fifties. Als dat geen geweldige afsluiting wordt…..

Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Klik hier voor meer info.