DEVENTER – Maak je klaar voor de meest sprankelende zomerervaring! De Summerparty, het populairste radio-evenement van Nederland en België, maakt zijn glorieuze terugkeer en het belooft groter dan ooit te worden! Van 11 tot en met 13 augustus zullen maar liefst 30 radiostations, waaronder Koekstad 94.4 fm, en 52 geweldige DJ’s jou meenemen op een onvergetelijke reis vol zomerhits en inspirerende verhalen, rechtstreeks naar de harten van talloze luisteraars.

Sinds de start 7 jaar geleden heeft dit niet te missen festijn een grote schare enthousiaste fans opgebouwd. Dit jaar is het wederom op Koekstad 94.4 fm | DAB+ kanaal 6D, de JUKE app voor je smartspeaker en koekstadradio.nl 

Het schema belooft een opeenvolging van geweldige DJ’s die je zullen laten dansen, zingen en lachen, non-stop van vrijdag tot en met zondag

Vorig artikelVakantiesluiting LEPRAWINKEL op zaterdag 12 en 19 augustus
Volgend artikelBevrijder van Deventer wordt 100 jaar